Πάνω Frame
ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ BEST SELLERS SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Όροι Απορρήτου
Όροι χρήσεως - Αποστολές
Newsletter
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό E-mail, παρακαλώ στείλετε μας το E-mail σας





Banner Αριστερο 2
Όροι Απορρήτου
 

Πολιτική Απορρήτου

H Θ. ΕΓΓΛΕΖΟΣ - Θ. ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε - LAWSHOP.GR. αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια και να τηρούνται οι νόμιμες διαδικασίες. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες.

 

Προσωπικά Δεδομένα - Απόρρητο Συναλλαγών

 

Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, σταθερό τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο κλπ) και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα. Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους όπως και με το παρόν, θα ενημερώνονται από την Θ. ΕΓΓΛΕΖΟΣ - Θ. ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε - LAWSHOP.GR. και συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής, καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες, οι οποίοι θα προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπάλληλοι και προστηθέντες της εταιρείας στα πλαίσια της εκτέλεσης της καταρτιζόμενης σύμβασης. Επίσης γνωστοποιείται η ύπαρξη του δικαιώματος πρόσβασης και του δικαιώματος αντίρρησης/εναντίωσης του άρθρου 12 και 13 του Ν. 2472/1997. Σύμφωνα με το άρθρο 13 του Ν. 2472/1997, οι χρήστες έχουν δικαίωμα να δηλώσουν στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ότι δεδομένα που τους αφορούν δεν επιθυμούν να αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από οποιονδήποτε, για λόγους προώθησης πωλήσεως αγαθών ή παροχής υπηρεσιών εξ αποστάσεως. Η Αρχή τηρεί μητρώο με τα στοιχεία ταυτότητας των ανωτέρω. Οι υπεύθυνοι επεξεργασίας των σχετικών αρχείων έχουν την υποχρέωση να συμβουλεύονται πριν από κάθε επεξεργασία το εν λόγω μητρώο και να διαγράφουν από το αρχείο τους τα πρόσωπα της παραγράφου αυτής.

 

Βεβαιώνεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο κατά τα ειδικώς οριζόμενα στην παρούσα.

 

Παρακάτω αναλύονται ο τρόπος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων, η διασφάλιση της προστασίας των δεδομένων αυτών από την Θ. ΕΓΓΛΕΖΟΣ - Θ. ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε - LAWSHOP.GR. καθώς και τα δικαιώματα των επισκεπτών της ιστοσελίδας.

 

1. Καταχώρηση δεδομένων, επεξεργασία και αποθήκευση προσωπικών δεδομένων

 

Όταν χρησιμοποιήσετε την online φόρμα του ηλεκτρονικού καταστήματος της Θ. ΕΓΓΛΕΖΟΣ - Θ. ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε - LAWSHOP.GR., η Θ. ΕΓΓΛΕΖΟΣ - Θ. ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε - LAWSHOP.GR. λαμβάνει στοιχεία σας, εκ των οποίων ορισμένα συνιστούν προσωπικά δεδομένα. Τα στοιχεία αυτά αφορούν προσωπικά δεδομένα ή πληροφορίες ορισμένου φυσικού προσώπου ή φυσικού προσώπου που μπορεί να ταυτοποιηθεί, όπως για παράδειγμα το όνομα και το επώνυμο, η διεύθυνση κατοικίας ή ο αριθμός του τηλεφώνου.

 

α. Επίσκεψη της ιστοσελίδας της Θ. ΕΓΓΛΕΖΟΣ - Θ. ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε - LAWSHOP.GR.

 

Κατά την επίσκεψη της ιστοσελίδας της Θ. ΕΓΓΛΕΖΟΣ - Θ. ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε - LAWSHOP.GR. τηρουμένης της ανωνυμίας του επισκέπτη καταχωρούνται τα εξής στοιχεία, η αποθήκευση των οποίων εξυπηρετεί αποκλειστικά στατιστικούς και λειτουργικούς λόγους του συστήματος: το όνομα της ιστοσελίδας, του διακομιστή, του πλοηγού (browser), του λειτουργικού συστήματος, του διαχειριστή του συστήματος και των αναζητούμενων domain, η ημερομηνία και ώρα της επίσκεψης, οι χρησιμοποιημένες μηχανές αναζήτησης, τα όνομα των στοιχείων που μεταφορτώθηκαν, η IP διεύθυνσή σας.

Θα καταχωρούνται άλλες πληροφορίες προσωπικών στοιχείων μόνον εφόσον αυτές δηλώνονται οικειοθελώς, για παράδειγμα στα πλαίσια μίας δημοσκόπησης ή καταχώρησης. Η Θ. ΕΓΓΛΕΖΟΣ - Θ. ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε - LAWSHOP.GR. θα χρησιμοποιήσει τα προσωπικά στοιχεία που θα της γνωστοποιήσετε για την εκπλήρωση του σκοπού χορήγησής τους, ενδεικτικά αναφέροντας την απάντηση ερωτήσεών σας, την επεξεργασία και εκτέλεση της παραγγελίας σας καθώς και την τεχνική διαχείριση της ιστοσελίδας. Ειδικότερα, η χρήση της ιστοσελίδας γίνεται με τον εξής τρόπο:

 

β. Ηλεκτρονικό κατάστημα (Online shop)

 

β. α) Παραγγελία χωρίς άνοιγμα λογαριασμού πελάτη

Κατά την παραγγελία μέσω του online shop ζητούνται όλα τα στοιχεία, τα οποία καταχωρούνται σε ειδικά χωρία (κουτάκια) και είναι απαραίτητα για την επεξεργασία και εκτέλεση της παραγγελίας σας όπως: το πλήρες όνομα και επώνυμο, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, η διεύθυνση (π.χ. στην οποία θα σταλεί το παραστατικό πώλησης ή το τιμολόγιο και το δελτίο αποστολής εφόσον διαφέρει ο τόπος της αποστολής). Η χρήση των προσωπικών σας στοιχείων αποσκοπεί μόνον στην επεξεργασία και εκτέλεση της παραγγελίας σας.

β. β) Λογαριασμός πελάτη / Καταχώρηση

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε την καταχώρησή σας ως πελάτη της Θ. ΕΓΓΛΕΖΟΣ - Θ. ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε - LAWSHOP.GR. για την αγορά σας. Σε αυτή την περίπτωση θα επιλέξετε έναν κωδικό πρόσβασης δηλώνοντας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, οπότε θα μπορείτε να κάνετε πιο εύκολα τις παραγγελίες σας στην επόμενη αγορά χωρίς να απαιτείται η εκ νέου καταχώρηση όλων των στοιχείων σας. Η Θ. ΕΓΓΛΕΖΟΣ - Θ. ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε - LAWSHOP.GR. θα καταχωρήσει και αποθηκεύσει τα δηλωθέντα από σας στοιχεία για το άνοιγμα του λογαριασμού σας, μέσω του οποίου θα επεξεργαστεί και εκτελέσει την παραγγελία σας. Η Θ. ΕΓΓΛΕΖΟΣ - Θ. ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε - LAWSHOP.GR. θα αποθηκεύσει τα στοιχεία σας για την επόμενη παραγγελία σας, όσο εξακολουθείτε να διατηρείτε την καταχώρησή σας σε αυτή. Δικαιούστε οποτεδήποτε να ανακαλέσετε, τροποποιήσετε, καταργήσετε ή ζητήσετε από την Θ. ΕΓΓΛΕΖΟΣ - Θ. ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε - LAWSHOP.GR. τη διαγραφή της καταχώρησής σας.

β. γ) Διατήρηση των στοιχείων της παραγγελίας

 

Τα δηλωθέντα από σας στοιχεία θα τηρούνται αποθηκευμένα έως ότου εκτελεστεί η παραγγελία σας.

 

γ. Ηλεκτρονικά Έντυπα Επικοινωνίας

 

Σε περίπτωση που απευθυνθείτε στην Θ. ΕΓΓΛΕΖΟΣ - Θ. ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε - LAWSHOP.GR. μέσω του αναρτημένου στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού έντυπου επικοινωνίας θα αποθηκεύονται: η προσφώνησή σας, το όνομά σας, η διεύθυνσή σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, το τμήμα στο οποίο απευθύνεται η ερώτησή σας και η δήλωσή σας αν είστε καταναλωτής (ιδιώτης) ή επαγγελματίας, προκειμένου να προωθηθεί στον κατάλληλο συνεργάτη το καταχωρημένο στο χωρίο «σχόλια» μήνυμά σας. Τα ανωτέρω καταχωρημένα στο ηλεκτρονικό έντυπο επικοινωνίας στοιχεία σας δεν θα χρησιμοποιηθούν για άλλους σκοπούς ούτε για διαφημιστικούς λόγους.

 

δ. Κληρώσεις δώρων

 

Σε κληρώσεις δώρων η Θ. ΕΓΓΛΕΖΟΣ - Θ. ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε - LAWSHOP.GR. καταχωρεί τα απολύτως απαραίτητα στοιχεία για την κλήρωση και διεξαγωγή αυτής (π.χ. το όνομα και επώνυμό σας, τη διεύθυνσή σας, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση). Η Θ. ΕΓΓΛΕΖΟΣ - Θ. ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε - LAWSHOP.GR. θα κάνει χρήση των στοιχείων σας για έρευνα αγοράς ή για να σας αποστείλει ενημερωτικό δελτίο (newsletter), μόνον εφόσον έχετε συναινέσει σε αυτό κατά την καταχώρηση των στοιχείων σας επιλέγοντας με κλικ τα αντίστοιχα χωρία (κουτάκια).

 

ε. Ενημερωτικά Δελτία (Newsletter)

 

Μπορείτε να ζητήσετε να σας αποστέλλεται ηλεκτρονικά το Θ. ΕΓΓΛΕΖΟΣ - Θ. ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε - LAWSHOP.GR. E-Mail-Newsletter, χωρίς να καταχωρήσετε το όνομά σας, παρά μόνο την ηλεκτρονική σας διεύθυνση συναινώντας παράλληλα στην αποστολή του επιλέγοντας με κλικ το σχετικό χωρίο (κουτάκι) με την φράση

«Επιθυμώ να λαμβάνω το Ενημερωτικό Δελτίο της Θ. ΕΓΓΛΕΖΟΣ - Θ. ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε - LAWSHOP.GR. και να εγγραφώ σ' αυτό με τα στοιχεία μου»

Μετά την χορήγηση της συναίνεσής σας η οποία θα επιβεβαιωθεί με ηλεκτρονικό μήνυμα, η Kärcher θα σας αποστέλλει στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση τα ενημερωτικά Newsletter- E-Mail με τα οποία θα σας ενημερώνει για τις προσφορές της και τα προϊόντα της Kärcher Ελλάδας. Μπορείτε να ανακαλέσετε οποτεδήποτε την αποστολή σε σας των Newsletter.

 

2. Διάθεση και διαγραφή των προσωπικών δεδομένων

 

α. Επίσκεψη της ιστοσελίδας της Θ. ΕΓΓΛΕΖΟΣ - Θ. ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε - LAWSHOP.GR..

Δεν διατίθενται σε τρίτους τα αποθηκευμένα δεδομένα των επισκεπτών της Θ. ΕΓΓΛΕΖΟΣ - Θ. ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε - LAWSHOP.GR. Website.

β. Ηλεκτρονικό κατάστημα (Online shop)

Διαγραφή του λογαριασμού πελάτη

Σε περίπτωση που καταχωρηθήκατε ως πελάτης της Θ. ΕΓΓΛΕΖΟΣ - Θ. ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε - LAWSHOP.GR. στα πλαίσια του online shop και ανοίχτηκε λογαριασμός πελάτη στο όνομά σας, η Θ. ΕΓΓΛΕΖΟΣ - Θ. ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε - LAWSHOP.GR. θα διαγράφει την καταχώρησή σας, εφόσον της δηλώσετε ότι το επιθυμείτε επιλέγοντας με κλικ το αντίστοιχο χωρίο (κουτάκι) της ιστοσελίδας με την ένδειξη «διαγραφή λογαριασμού»

γ. Κληρώσεις δώρων

Τα δηλωθέντα στοιχεία στην ιστοσελίδα της Θ. ΕΓΓΛΕΖΟΣ - Θ. ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε - LAWSHOP.GR. που αφορούν κληρώσεις δώρων θα διαγράφονται μετά το πέρας της διαδικασίας της κλήρωσης και δεν θα γνωστοποιούνται σε τρίτους.

δ. Ενημερωτικά Δελτία (Newsletter)

Δεν θα γνωστοποιούνται σε τρίτους τα στοιχεία της δηλωθείσας από σας ηλεκτρονικής διεύθυνσης για την καταχώρησή σας ως αποδέ

Κατασκευαστές
  Καλάθι Αγορών Περισσότερα
1 x ΜΠΛΟΚ ΛΕΥΚΟ A4 ΚΟΛΛΗΤΟ
0,00EUR
Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
  Νέα προϊόντα Περισσότερα
Join Us Facebook